Resultaten voor cursus internet

Klik Tik. Oefenen.nl.
Leer je reis plannen en internetbankieren. Je leert waar je online op moet letten, zo ben je veiliger op internet. Samen op 't' web. Leer omgaan met sociale media, zoals Facebook, Skype of WhatsApp. Webhulp Jomi legt in Klik Tik.
cursus internet
Studies en cursussen voor ouderen Goudawijzer.
Zoals computeren of koken. Cursussen computergebruik en gebruik van internet zijn er in allerlei vormen. Er zijn ook cursussen voor het omgaan met tablets, zoals de iPad. Vaak worden computercursussen gegeven door vrijwilligers via ouderenorganisaties, de bibliotheek of het buurtcentrum. Meestal zijn er ook cursussen speciaal voor senioren. Cursus mobiel bellen.
cursus internet
Cursus Klik en Tik het internet op! Deelname is gratis en computerspreekuur - Diverz. Cursus Klik en Tik het internet op! Deelname is gratis en computerspreekuur - Diverz.
Dit voorjaar organiseert Diverz in wijkcentrum Xiejezo en Hart van Meerdervoort een cursus Klik en Tik, het internet op. Deze cursus is geschikt voor iedereen die niet goed weet hoe het internet werkt op een tablet of computer. Onze internetcoaches zitten elke week klaar en iedere deelnemer doorloopt de cursus op zijn of haar eigen tempo.
cursus internet
Digitale activiteiten.
Kom dan naar de cursus KlikTik. Volg het programma Veilig online. Meer informatie over KlikTik. leren werken met je iPad knoppen, apps, internet, e-mailen. leren werken met je Android tablet knoppen, apps, internet, e-mailen. Kom dan naar de cursus KlikTik.
cursus internet
Mediawijsheid voor ouderen - Dossier grijs en mediawijs - Mediawijsheid.nl.
Veel bibliotheken en buurthuizen bieden hulp bij digitale vaardigheden en mediawijsheid. Klik Tik - Met Klik Tik-programmas van Oefenen.nl kan iedereen op een laagdrempelige manier leren omgaan met de computer, het internet en sociale media. Bekijk het aanbod van de cursussen in de bibliotheek. En lees hier meer over de cursus.
Internet Marketing Expert cursus Internet Marketing Nederland.
Microsoft Windows 10 Professional. Beste Betaalde SEO Tool. Internet Marketing Expert cursus. Home / Expert cursussen, Internet marketing cursussen, Online cursussen / Internet Marketing Expert cursus. Internet Marketing Expert cursus. Internet Marketing Expert cursus aantal. Categorieën: Expert cursussen, Internet marketing cursussen, Online cursussen.
Cursus Maak en beheer je thuisnetwerk Tech Academy.
Online cursus: Netwerkbeheer voor thuis: In deze cursus leer je alles over het aanleggen en beheren van een thuisnetwerk. Van kabels tot wifi: wij leren je alles om overal in huis de perfecte dekking te krijgen. € 29.95 € null.
Internet begeleiding, vind effectieve leraren voor Internet.
En wist je dat online cursussen Internet meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen? Online lessen Internet bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

Contacteer ons