Resultaten voor media cursus

Atelier Daan - Cursus Mixed Media.
Deze cursus Mixed Media is voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren werken en ontdekken van verschillende materialen in een schilderij. Het is een cursus die je creativiteit een nieuwe impuls geeft en zorgt voor plezier en ontspanning. Elke cursist werkt op haar of zijn eigen tempo en niveau.
media cursus
Social Media Cursus Social Media Akademie Vogue Amsterdam Akademie Vogue.
Meld je hier aan voor de cursus Social Media. Daarna ontvang je van ons een aanmeldingsformulier voor een intakegesprek, een kostenoverzicht informatie, algemene informatie en de toelatingsopdrachten. Heb jij een portfolio, dan kun je deze meenemen naar het intakegesprek in plaats van de toelatingsopdracht. Andere interessante cursussen die wij aanbieden zijn.: Digitale Vormgeving - SketchUp - Webdesign - Marketing.
media cursus
Tip: 12 gratis cursussen die je vanuit huis kunt volgen - Media Perspectives. Media Perspectives Logo. download-button. youtube-logotype. linkedin-logo-button. footer-social-facebook. footer-social-instagram. footer-social-twitter. kruisje-modal. kruisje-
Google Analytics: Wil jij beter leren omgaan met Google Analytics? In de Analytics Academy leer alles over de meettools van Google. Door intelligente gegevensverzameling en -analyse in Analytics kun je je bedrijf laten groeien. Van deze gratis, online cursus is er een beginners- en gevorderden variant. SEO Training Course: Met deze SEO-course van HubSpot leer je in 3 lessen hoe je de SEO van je website optimaliseert en de zichtbaarheid van je bedrijf vergroot. Social media en Communities. Sociale Media Marketing met Instagram: I n deze cursus leer je hoe je je advertenties op Instagram kunt verbeten en je aantal volgers kunt vergoten.
media cursus
Social Media Experience cursus voor meer kennis van Social Media platformen. Social Media Experience cursus voor meer kennis van Social Media platformen.
Wie heeft baat bij deze zakelijke Social Media cursus? Het antwoord is eenvoudig: alle medewerkers en leidinggevenden die nog niet zakelijk actief zijn op Social Media, maar dat wel willen. Werkzaam in sales, marketing, HRM of een ander vakgebied en wat de voorkennis ook is; CEO zorgt dat het cursustraject naadloos aansluit.
media cursus
Cursussen - Mediatrainingscentrum Noord-Nederland. Facebook. Instagram. Twitter. YouTube.
Een media cursus van het Media Trainingscentrum Noord-Nederland biedt u de kennis en de de zelfverzekerdheid die u nodig hebt in uw werk bij de media, het bedrijfsleven of de overheid. Leer meer over de nieuwste interviewtechnieken, digitaal filmen en videobewerking.
media cursus
Cursus Social media monitoring Training bij Eduvision.
Nu wilt u uw online social media strategie nog verder optimaliseren door het effectiever in te zetten, te monitoren en te sturen op conversie. Tijdens de Cursus Social media masterclass gaan we dieper in op het hoe, wat en waar van social media waarbij integrat meer.
media cursus
Construction Media Al 20 jaar specialist in audiovisuele kennisoverdracht.
Mandy Nederlof, Senior Administrator.: Wij" waren op zoek naar een VCA-opleider om 400 van onze medewerkers een VCA cursus te laten volgen en het VCA VOL diploma te laten behalen. In Construction Media vonden we een goede partner. Middels het plannen van 1-daagse cursusdagen met aansluitend examen op diverse locaties in het land hebben zij dit gerealiseerd.
Beste Cursussen in Media 2022/2023.
De doelstellingen van de korte cursus media en communicatie zijn het gebied van communicatie vanuit verschillende perspectieven te verkennen om een holistische kijk te krijgen; Communicatie Basics van Storytelling tot Visuele Communicatie bestuderen vanuit een klassiek standpunt naar een hedendaags digitaal perspectief; Institutionele communicatie in een interculturele context analyseren om de hedendaagse bedrijfscommunicatie te begrijpen; Personeelscommunicatie begrijpen door de basisprincipes van leiderschap en communicatieve vaardigheden te leren, samen met spreken in het openbaar.

Contacteer ons