Resultaten voor programmeercursus

Programmeren - Cursussen Trainingen ROC.nl.
De cursus ASP-programmeren is er voor mensen die willen leren programmeren en een dynamische website opbouwen en goed onderhouden. Voor mensen die zich echt willen specialiseren in het programmeren, is een vervolgcursus een goede optie. Selecteer n of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen. Onderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie. Opleiding Instituut Kosten. 1Z0-816 Java SE 11 Programmer II. OEM Office Elearning Menu. E-learning, Heel Nederland, Online. 70-480 Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 OEM Certkit. OEM Office Elearning Menu. E-learning, Heel Nederland, Online. 70-486 Developing ASP.NET MVC 4 Web Applications OEM Certkit. OEM Office Elearning Menu. E-learning, Heel Nederland, Online. Android Programmeren Basis.
programmeercursus
Programmeren voor kinderen.
Wil je leren programmeren in het spel Minecraft dan kan dat op diverse manieren. Het kan bijvoorbeeld met Python op een Raspberry Pi, of bijvoorbeeld met een Mod Computercraft. Op de website Scratch.mit.edu kunnen kinderen animaties en computerspelletjes maken. Je kunt Scratch gebruiken voor alle leeftijden.
Cursusoverzicht Cursussen Rijksuniversiteit Groningen.
Overzicht van alle cursussen Nederlands- en Engelstalig. Behalve de cursussen Apollo Basic en Prospero worden er verder via CIT Academy geen cursussen meer aangeboden. Apollo Basic vervanger van Prospero inline editor Schrijven voor het web voor reviewers. elke 2 weken.
Slim studeren. Studystore.nl.
Ben je klaar met HTML leren? Dan is de CSS leren een logische vervolgstap. Met deze CSS cursussen leer je hoe je professionele en responsive websites maakt. CSS heeft namelijk betrekking op webdesign. CSS staat voor Cascading Style Sheets. Het zijn stijlbladen die kunnen gekoppeld kunnen worden aan webpaginas. Heb je bijvoorbeeld een HTML-pagina gemaakt dan kun je met behulp van CSS deze pagina stijlen. De CSS cursussen zijn voor beginners maar ook voor degene met meer ervaring in CSS. Responsive website bouwen. Bouw Responsive Websites met HTML5 en CSS3. Leer alles wat je moet weten over CSS.
Programmeercursus IBM LISA Groningen.
Strafrecht en IT. Fotoalbum 2018 - 2019. Home Evenementen Programmeercursus IBM. Dit evenement is voorbij. 21 november 2018 19:00: - 21:00.: Google Calendar Exporteren naar iCal. Share This Story, Choose Your Platform! facebook twitter linkedin reddit tumblr pinterest vk E-mail.
Iedereen kan leren programmeren! Tweede editie - Infi. icon_arrow-l.
Iedereen kan leren programmeren! Achter de schermen. Dit jaar werd de tweede editie van de Infi programmeercursus gehouden met Python als cursustaal. Toen ik serieus overwoog om bij Infi te komen werken heb ik uitgebreid gekeken naar de blog posts van afgelopen jaren. Het leek mij een handige en leuke manier om erachter te komen wat voor bedrijf het is, om alvast een voorproefje te krijgen van de cultuur. Één van de artikelen die indruk op mij maakte ging over eenprogrammeercursusvoor beginners. Wat ik er mooi aan vond, was dat je als programmeur de kans krijgt om kennissen en vrienden uit te leggen wat je eigenlijk doet de hele dag. Daarom heb ik dat idee in mijn achterhoofd gehouden om er later mee aan de slag te gaan. Een paar maanden nadat ik bij Infi kwam werken besloot ik om de tweede editie van de cursus te organiseren. Al snel sprong Erik mij vol passie bij, om aan de wereld te verkondigen hoe leuk programmeren kan zijn.
IT, Media Design - Alfrinkcollege.
Leer de kunst van het video-editten. Gebruik kleurcodes en codeblokken om deze robot te programmeren. Programmeerbare microcomputer voor het leren programmeren en het maken van electronica projecten. Ben je graag met je handen bezig, kies dan deze opdrachtenserie. Lego Mindstorms EV3.
Wil jij gratis leren programmeren? Ontdek deze 5 websites!
The Code Player maakt het leren van front-end technologieën zoals HTML5, CSS3, Javascript en JQuery interactief en eenvoudig. Code wordt er als een video afgepeeld. Je wordt van begin tot eind door het proces begeleid. De afspeelsnelheid hangt af van je studietempo. Je kunt ook pauzeren en terugspoelen. Codecademy biedt gratis cursussen in verschillende programmeertalen, waaronder Python, Java, JavaScript jQuery, AngularJS, React.js, Ruby, SQL en/of Sass, evenals opmaaktalen HTML en CSS. Learn Python 2: leer de basis van 's' werelds snelst groeiende en populairste programmeertaal die wordt gebruikt door onder andere software engineers. Introduction to HTML: leer in slechts 4 uur de basisprincipes van HTML5 en begin met het bouwen en bewerken van webpagina's. Learn Java: leer de basisprincipes van de populaire Java-taal in deze introductiecursus. Learn CSS: leer hoe je HTML met CSS kunt opmaken en visueel organiseren. Deze cursus behandelt versie 3 van CSS. Learn Ruby: leer programmeren met de flexibele en beginnersvriendelijke Ruby-taal. Introduction to JavaScript: leer de basisprincipes van JavaScript voor front-end of back-end development.

Contacteer ons