Resultaten voor social media en jongeren

Social influencing: hoe worden jongeren online beïnvloed? - Kassa - BNNVARA.
Maar op welke manier beïnvloeden zij jongeren en hebben hun volgers wel door dat merken hen vaak betalen voor samenwerkingen? Een influencer is iemand die een bepaald bereik heeft op social media en dat bereik weet te activeren. Oftewel: ze weten invloed uit te oefenen op hun doelgroep.
social media en jongeren
Puber Media Mediaopvoeding Regels mediagebruik pubers - Jeugdgezondheidszorg Utrecht.
'Een' week geen internet'' is meestal niet uitvoerbaar bij een puber die het internet ook voor huiswerk nodig heeft. Tip: volg de richtlijn mediagebruik pubers. Volg bij het stellen van regels en grenzen ook de richtlijn voor het mediagebruik van pubers. Lees op NJI.nl meer over mediagebruik bij kinderen en jongeren.
Niet alleen door social media en Netflix lezen jongeren minder.
Niet alleen door social media en Netflix lezen jongeren minder. Nieuw boek over jeugdliteratuur zet in op leesplezier. Margriet Smits: Er worden ontzettend veel mooie boeken voor jongeren geschreven. De enorme populariteit van de Harry Potter -boeken of schrijver John Green bewijzen: jongeren willen best lezen.
Populaire social media: wat je moet weten - VPNGids.nl.
Kenmerken van TikTok. De directe populariteit van TikTok is verbazingwekkend: in no-time maakten jongeren van over de hele wereld iedere dag de meest originele korte videoclips. Net als op andere social media zoals Instagram en Snapchat, kunnen de korte clips ook bij TikTok bewerkt worden met allerlei filters en leuke effecten.
De sexy avonturen van jongeren op sociale media - Pedagogiek Digitaal.
Marijke Naezer 2019. Gratis voor abonnees. Hoe gaan jongeren om met seksualiteit op sociale media? Uit de pers en uit onderzoek komt vaak een negatief beeld naar voren. Marijke Naezer deed onderzoek onder jongeren zelf, wat resulteerde in een veel genuanceerder beeld.
Jongeren niet ongelukkig door social media PlusOnline.
Ga terug naar: home gezondheid nieuws. Jongeren niet ongelukkig door social media. Beeld: Getty Images Aukeline van Dorp Nieuwsbericht van: 08-05-2019. Jongeren worden niet ongelukkig door het gebruik van sociale media, zoals Facebook en Instagram. Dat blijkt uit een nieuw grootschalig onderzoek van de Universiteit van Oxford.
Help, is mijn kind social media verslaafd? Gezond Idee.
Dike van de Mheen uit, hoogleraar verslaving Universiteit Maastricht directeur van IVO - wetenschappelijk instituut voor onderzoek naar leefwijze en verslaving. Het Centraal Bureau voor Statistiek CBS stelt dat 17 van de jongeren tussen 12 en 18 jaar zich verslaafd noemt aan social media.
Bijna een derde van jongeren verslaafd aan sociale media Binnenland Telegraaf.nl.
Van alle 18 tot en met 25-jarigen beschouwt 29 procent zichzelf als verslaafd aan sociale media, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS op basis van onderzoek dat vorig jaar is verricht. Twee jaar eerder gaf nog 19 procent aan verslaafd te zijn. Verslaving komt het meest voor onder de jongeren.

Contacteer ons